Rólunk

A 2007-ben alakult Evolution Consulting Kft. célkitűzése, hogy a vállalatirányítás területén korszerű megoldásokat nyújtson partnerei igényeinek és elvárásainak maximális figyelembevételével.


Több éves tapasztalatunknak, és megbízható szakembereink innovatív gondolkodásmódjának köszönhetően az új iMaster vállalatirányítási rendszerünk biztos megoldást nyújt a vállalati eljárások során felmerülő mindennapos problémákra. Célunk, hogy korszerű informatikai megoldásokkal járuljunk hozzá a napi szintű eredményes munkavégzéshez, a feladatok gyors és rugalmas ellátáshoz és az információk, adatok biztonságos nyilvántartásához és kezeléséhez. A legmodernebb technológia alkalmazásával nemcsak magas fokú automatizált folyamatokkal, hatáskörnek megfelelő jogosultságkezeléssel, hanem teljes körű riportálással is támogatjuk a mindennapi feladatainak gyors ellátását.


Mindezek megvalósulását úgy tesszük lehetővé, hogy vállalati folyamatainak megismerésétől kezdve egészen a sikeres rendszerbevezetésig Ön mellett állunk és levesszük válláról a terhet. Abban hiszünk, hogy egy rendszer csak akkor használható ki maximálisan, amennyiben az nemcsak a bevált folyamatait, de alkalmazottai munkavégzését is maximálisan támogatja, így az iMaster felhasználóbarát felülete nagyobb informatikai tudás nélkül is könnyen használható.


Amennyiben vállalati folyamatai testreszabott megoldásokat kívánnak, „dobozos, azonnal bevezethető megoldásaink” mellett egyedi igényeinek megfelelő, sajátos funkcionalitással rendelkező vállalatirányítási rendszer kifejlesztését is vállaljuk!


ELÉRHETŐSÉGEINK

 • Evolution Consulting Kft.
  Miskolc, Báthory István u. 12.
  Telefon: +36/46-505-403
  Fax: +36/46-505-404
  E-mail: Info@evolution-consulting.hu
  Cégjegyzékszám: 05 09 014424
  Adószám: 14020991-2-05
  Ügyvezető Igazgató: Mester Krisztina