iMaster vállalatirányítási rendszer
 • iMaster
  azonnali kontroll
  minden változás
  felett!
iMaster integrált vállalatirányítási rendszer

Az iMasterről

Az iMaster egy integrált vállalatirányítási rendszer, melyben a funkcionalitások széles választéka biztosítja vállalati folyamatainak gördülékeny működését. Az iMaster támogatásával egy átlátható rendszerben kezelheti mindennapi működése során felmerülő feladatait kezdve az ügyfélkezeléstől a pénzügyeken át készleteinek nyilvántartásáig… Foglalkozzon cége logisztikával, kereskedelemmel valamint nyomtató, fénymásoló üzemeltetéssel, vagy informatikai eszközök és irodaszerek forgalmazásával az iMaster a legalkalmasabb megoldás, hogy munkafolyamatai ne csak átláthatóak, de azonnal visszakövethetőek is legyenek. A végeredmény gombnyomással elérhető riportok, professzionális ügyfélkezelés, pénzügyi áttekinthetőség, teljeskörű készletkezelés, egyszerű idő és költségtervezés, átfogó kontrolling és döntéstámogatás…

 

Részletek
Hogyan_segiti_a_mindennapi_munkavegzest_az_iMaster

Hogyan segíti a mindennapi munkavégzést az iMaster?

 • ... Végezze el feladatait a felhőalapú rendszerben egy webböngészőn keresztül rugalmasan, bárhonnan és bármikor!
 • ... Mondjon búcsút a bonyolult táblázatoknak és kezelje egy letisztult felületen összes HR és személyügyi adatát nagyobb informatikai tudás nélkül!
 • ... Kezelje a legnagyobb biztonságban a szenzitív információkat adatainak titkosításával és jogosultságkezeléssel!
 • ... Kövesse nyomon ügyviteli folyamatait és legyen mindig képben cége működésével! Végezzen teljeskörű kontrollingot és hozzon megalapozott döntéseket!
 • ... Építsen ki tartós, jövedelmező ügyfélkapcsolatokat szem előtt tartva partnerei elégedettségét!
 • ... Rendelkezzen friss információkkal raktárkészletére vonatkozóan és valósítson meg átfogó készletgazdálkodást a megrendelésektől a készletmennyiség nyilvántartásán át a raktárból történő kimozgatásig!
 • ... Hangolja össze a járműfeladat-emberi erőforrás-jármű hármast és valósítsa meg a legköltséghatékonyabb fuvarkiosztást!

Szeretné kipróbálni az iMastert?
Tudjon meg többet a demo igénylésről!


Információkérés