IMASTER VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER ELŐNYEI

Az iMaster vállalatirányítási rendszer megbízható és költséghatékony informatikai támogatást nyújt vállalati eljárásainak teljes körű ellátásához, munkafolyamatainak magasfokú automatizálásához. Bevezetése biztos megoldást nyújt a gyors adminisztráció megvalósításában, készletei átlátható nyilvántartásában, jövedelmező ügyfélkapcsolatok kiépítésében, stratégiai döntései megalapozásában, és pénzügyeinek nyomon követésében. Az iMasterrel a riportálás is egy kattintásra van Öntől!

Kész megoldások

Kezdje meg a rendszer azonnali használatát, amennyiben gyors és költséghatékony vállalati folyamatait támogató megoldást szeretne.

Magasfokú adattitkosítás

Tegye lehetővé a szenzitív információk bizalmas kezelését, hogy a titkos adatok semmiképp ne kerüljenek jogosulatlan kezekbe!

Szofisztikált jogosultságkezelés

Adja meg a rendszer funkcióihoz kapcsolódóan munkavállalói hozzáférhetőségét a hatáskörüknek megfelelően!

Széleskörű funkcionalitás

Használja ki a komplett vállalatirányítási rendszer széleskörű funkcionalitását kezdve az információk átlátható kezelésétől a jelentések készítéséig.

Automatikus frissítések

Felejtse el a szoftverfrissítések időigényes és bonyolult folyamatát, az iMaster támogatásával az Ön beavatkozása nélkül használtra készen áll a rendszer!

Felhőalapú szoftver

A tértől és időtől független munkavégzés többé nem csak álom! Érje el feladatait bármikor a világ bármely pontjáról!

Szeretne részletesebb tájékoztatást? Kérjen információt az iMaster vállalatirányítási rendszerről!


Kapcsolat

Kinek ajánljuk az iMastert?

KERESKEDELMI CÉGEK

KERESKEDELMI CÉGEK

Az iMaster integrált vállalatirányítási rendszer a kereskedelemmel foglalkozó vállalatok számára olyan széleskörű funkcionalitást kínál, mellyel az ügyfélközpontú értékesítés lebonyolítása egyszerűbb, mint valaha!


Részletek
IRODATECHNIKÁVAL FOGLALKOZÓ CÉGEK

IRODATECHNIKAI CÉGEK

Az iMaster rendszer a nyomtató, fénymásoló üzemeltetéssel, illetve az informatikai eszközök és irodaszerek forgalmazásával foglalkozó vállalatoknak is speciális támogatást nyújt a mindennapi feladatok ellátása során!


Részletek
LOGISZTIKAI CÉGEK

LOGISZTIKAI CÉGEK

Az iMaster rendszer a gépjárműveket üzemeltető vállalatoknak olyan költséghatékony megoldást kínál, mely által a fuvarfeladat-emberi erőforrás-jármű hármas optimalizálása a legmagasabb automatizáltsággal érhető el!


Részletek