Készletnyilvántartó és logisztikai program

Gondolkozott már rajta, hogyan tehetné hatékonnyá a készletgazdálkodási és logisztikai folyamatait? Szeretne naprakész információkkal rendelkezni raktárkészletének állományáról? Szakembereinkkel biztosítjuk Ön számára a hatékony problémamegoldást az iMaster készletgazdálkodás és logisztika funkció támogatásával.

Készletnyilvántartó és logisztikai program
 • Az Excel táblák és papírmunka ideje lejárt. Bízza a munkát az iMasterre, mely az ügyviteli területekkel összehangolva teszi gördülékenyebbé a mindennapi munkavégzést.
 • Ne aggódjon többet a készletek beszerzésének hosszadalmas folyamata miatt. A rendszer olyan informatikai hátteret biztosít Ön számára, amely segíti az áru megrendelésétől a készletmennyiség nyilvántartásán át a raktárból történő kimozgatásig feladatai ellátását.
 • Nem kell többé aggódnia, hogy megfeledkezik a készletek megrendeléséről. A rendszer automatikus figyelmezteti, ha a megadott készletszint alá csökken a készlet mennyisége a beépített készletszint figyelőnek köszönhetően.

Rendelkezzen mindig pontos információkkal készleteiről, hiszen ez cége sikeres működésének kulcsa. Az iMaster támogatásával készleteinek átlátható nyomon követésére nyílik lehetőség.

 • Kezelje a készletek állományán túlmenően beszállítói alapadatait és termékpalettáját. Válassza ki a legmegfelelőbb termékeket és szállítókat. Takarítson meg költségeket, rendeljen kiváló minőségű készleteket a legjobb beszállítóktól.
 • Rendelkezzen mindig információval készleten lévő termékeiről, legyen szó gépekről, vagy alkatrészekről egyaránt.
 • Tartsa nyilván termékeit a különböző terméktörzseknek, termékazonosítóknak megfelelően. Rendelkezzen egy rendezett raktárkészlettel, ahol nem jelent gondot a termékek azonnali megtalálása.
 • Kísérje figyelemmel a beszerzési kiskereskedelmi és nagykereskedelmi árak alakulását, határozza meg azokat tetszőlegesen.
 • Ne aggódjon a készletszintek alakulása miatt. Nem kell többet a számokkal bajlódnia. A rendszer biztosítja Ön számára a készletértékének meghatározására szolgáló számítási módszereket.
 • Tartsa nyilván a bevételezéseit, és részben teljesült megrendeléseit a rendszerben egyaránt.

Szeretné kipróbálni az iMastert? Tudjon meg többet a demo igényléséről!


Kapcsolat

Maximalizálja nyereségét! Szerezze be készleteit az iMaster teljeskörű informatikai támogatásával, s többet nem fog fejtörést okozni a nem megfelelő készletszint okozta veszteség.

 • Szeretne mindig naprakész információkkal rendelkezni a raktárkészletére vonatkozóan? Belefáradt már, hogy sose kapja meg a megfelelő információkat? Mi segítünk Önnek, hogy hatékony legyen a készletbeszerzés folyamata.
 • Állandó fejtörést okoz a raktárkészlet megfelelő biztosítása? Ne fájjon többet emiatt a feje, hiszen megrendelt tételeit egyszerűen nyomon követheti, sőt a rendszer figyelmezteti, ha készletszint alá csökken a készlet. Önnek csupán annyi a feladata, hogy megadja a kívánt készletszintet és jóváhagyja a megrendelési csomagot.
 • Szeretné nyomon követni termékei életciklusának alakulását? A rendszer lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje termékei életútját a raktárba történő bekerüléstől a kivezetésig.
 • Belefáradt a hosszadalmas leltározási folyamatokba? Ez már a múlté! Készítsen leltárlistákat és kövesse nyomon ezeket. A rendszer segíti Önt a leltározási folyamatok támogatásában.
 • Szeretné áttekinteni készleteinek alakulását, de nincs ideje a riportok készítésére a határidős feladatok közepette? A készletgazdálkodás rendszermodul biztosítja Ön számára a szofisztikált riportálást. Továbbá az export és import megvalósítását a legkülönbözőbb dokumentum típusok támogatásával.
 • Belefáradt a rengeteg adatfeldolgozásba? Nehézséget okoz a bizonylatok kiállítása? Ne aggódjon, a rendszermodul megteszi ezt Ön helyett. Generáljon automatikusan készletmozgási adatokat, valamint bizonylatok.

Szeretne részletesebb tájékoztatást? Kérjen információt az iMaster vállalatirányítási rendszerről!


Kapcsolat