Fuvarszervezés

Nem megfelelő az útvonalak megtervezése? Nem hatékony az üzemanyag-fogyasztás ellenőrzése? Nem átláthatóak az adminisztrációs folyamatok? Amennyiben Önben is felmerülnek ezek a kérdések forduljon szakembereinkhez! Tapasztalatunkkal hatékonyan orvosoljuk problémáit!

Fuvarszervezés
  • Szeretné a szállítmányozás és fuvarszervezés területét professzionális szintre emelni? Reagáljon gyorsan a felmerülő igényekre, találja meg a legoptimálisabb megoldást a fuvarfeladat-emberi erőforrás-jármű hármas megfelelő kivitelezésére.
  • Költségeket szeretne megspórolni, de nem tudja hogyan? Valósítsa meg a legköltséghatékonyabb fuvarszétosztásokat. Kalkuláljon előre a fuvarmegbízások felvételekor, és határozza meg a várható profitot.
  • Szüksége lenne egy rendszerre, amely hozzájárul az adminisztrációs feladatok csökkentéséhez? Lássa el teljes körűen a fuvarszervezési feladatait a fuvarok felvételétől a kiosztáson át a számlázásig.
  • Átfogó kontrolling megvalósítása? Többé nem kérdés! Valósítson meg tökéletes real time kontrollt a cég egész fuvarozási tevékenysége felett! Hasonlítsa össze a terv-tény adatokat! Felügyelje dolgozói munkavégzését teljes körűen. Készítsen riportokat egy gombnyomással.
  • Szeretné sofőrjei munkáját nyomon követni? Kövesse le a sofőrök és autók minden befolyásoló tényezőit. Küldjön és fogadjon üzeneteket a sofőröknél kihelyezett SMS terminálon keresztül. Adjon akár utasításokat is!
  • Szeretne egy olyan rendszert, amellyel professzionális szintre emelheti a szállítmányozást és fuvarszervezést? A Fuvarszervező szoftver össze van kapcsolva az iData Kft. által fejlesztett iTrack rendszerrel, így a járművekbe beépített GPS Nyomonkövető és üzemanyagkontroll egységeken megbízható adatokat tud közvetíteni az üzleti folyamatokhoz.

Szeretné kipróbálni az iMastert? Tudjon meg többet a demo igényléséről!


Kapcsolat